Motive pentru care poti sa fii penalizat de catre Google

In momentul in care detii un site sau un blog personal, cu siguranta vrei sa ai un trafic foarte mare, iar din acest motiv te gandesti serios sa apelezi la o agentie seo Craiova, pentru a-ti optimiza cat mai bine site-ul pentru motoarele de cautare.

Ei bine, va trebui sa alegi sa colaborezi cu o agentie renumita, si care are un portofoliu bogat de clienti, pentru a te asigura ca beneficiezi de servicii de calitate superioara.

Vei gasi si agentii seo care nu vor fi capabile sa iti ofere cele mai bune servicii, iar astfel vei risca sa ai site-ul sau blogul penalizat de catre Google.

Cu siguranta in conditiile in care alegi sa colaborezi cu o agentie oarecare, iar continutul pe care aceasta il foloseste pentru site-ul tau este duplicat, site-ul tau va fi penalizat de catre Google, care nu accepta astfel de practici.

Este si normal ca site-ul sa fie penalizat in acest caz, si este bine sa eviti duplicatul pentru ca utilizatorii isi doresc informatii relevante si noi, iar daca vor selecta mai multe rezultate, bootii motoarelor de cautare vor penaliza site-ul.

Un alt motiv pentru care site-ul ar putea sa iti fie penalizat in conditiile in care vei colabora cu o agentie seo oarecare, ar fi acela ca reprezentantii agentiei respective vor folosi intr-un mod excesiv cuvintele cheie. Cu siguranta atunci cand vine vorba despre cuvinte cheie, trebuie respectata densitatea lor intr-un articol.

Cloaking-ul este un alt motiv pentru care site-ul iti poate fi penalizat de catre Google, si face referire la modul in care site-ul poate sa le ofere spiderilor o pagina cu continut fata de cel vazut de utilizator, iar astfel se vor inregistra doua continuturi pe un singur url.

Daca vei colabora cu o agentie de optimizare seo, care nu va adauga frecvent continut nou, cu siguranta botii motoarelor de cautare vor constata faptul ca site-ul tau nu este actualizat, iar din acest motiv, considerand ca valoarea informatiilor oferite de site-ul tau a scazut, acesta va fi penalizat.

Prezenta reclamelor intr-un mod excesiv pe site-ul tau ar putea fi iarasi un alt motiv pentru care site-ul tau ar putea fi penalizat de motoarele de cautare, iar aici este important de mentionat faptul ca bannerele nu ar trebui niciodata sa domine continutul de pe site.

Lipsa unei harti a site-ului poate sa fie un alt motiv pentru care site-ul poate sa iti fie penalizat, asa ca specialistii in optimizarea seo trebuie sa iti creeze o harta corecta a site-ului.

Fara doar si poate, viteza slaba de incarcare a site-ului, reprezinta un alt motiv pentru care acesta poate sa fie penalizat de catre Google, insa si lipsa optimizarii site-ului pentru dispozitivele mobile poate fi un alt motiv pentru care site-ul tau poate fi penalizat.

Asadar, se poate observa clar faptul ca Google poate sa penalizeze un site din diferite motive, iar pentru a te asigura ca site-ul tau nu va fi penalizat, ba dimpotriva, va fi foarte bine optimizat, va trebui sa alegi cu atentie agentia de optimizare seo cu care vei colabora.