Starea de amagire fata de persoana iubita

Ca tot ma certasem cu prietena mea, am zis sa scriu si un articol pe tema asta, din cauza senzatiei ce mi-a provocat-o. Starea de amagire fata de persoana iubita este una incredibila, spun asta pentru ca uneori simt nevoia sa nu ma mai cert sa fiu si eu lasat in pace, sa imi vad de treaba mea, nu sa ma enervez si sa imi pierd timpul inutil. Cearta este o pierdere de timp inutila dupa parerea mea si daca s-ar putea face intr-un fel sa nu mai existe ea, cred ca multe din treburile mele cat si al celorlaltor persoane din jur ar fi mult mai mari, fata de ce este acum.

Uneori ma cert cu prietena mea si 3-4 ore, ceea ce in orele alea puteam face lejer 100 de lei daca imi puneam capul la contributie. Eu castig bani din cata munca depun, iar in situatia in care eu imi pierd timpul cu subiecte destea, consider ca nu isi mai au rostul treburile de genul asta. Cred ca singura solutie ar fi ca sa pierd orice legatura cu ea, este o persoana foarte irascibila si de la o vreme chiar nu ii mai suport temperamentul. Poate sunt si eu intr-un fel sau altul, dar nici chiar asa.

Mi-am dat seama de un lucru. In viata nu este bine sa iti faci o prietena pana nu intri in facultate, pentru ca ea va avea o mare influenta in viitorul tau si te poti trezi ca nu sti ce alegere sa faci intre ea sau facultatea. Mai exista si posibilitatea ca dupa ce termini facultatea sa nu ai unde sa te angajezi, sa fi facut-o degeaba si sa fi pierdut si viitorul si chiar viitoarea sotie la urma urmei. Nu inteleg de ce barbatul nu se poate intelege cu o femeie, mereu exista raca intre ei, nici unul nu vrea sa cedeze, dar ce sa ii faci asa este acum cu discriminarea si nu stiu de ce. Frate, ca ma si enervez, femeia nu este egal cu un barbat, ea nu poate sa faca lucrurile fara un barbat.

Leave a Reply