Cum să rămâi gravidă și să nu știi?

gravida

Citeam acum câteva zile un post pe DojoBlog în care autoarea se mira cum reușesc gravidele din serialului american “I Didn’t Know I Was Pregnant” să fie luate prin surprindere când află că nu au o simplă durere de burtă ci că au intrat în travaliu. Recunosc că subiectul nu este tocmai din zona mea de interes, așa că am trecut mai departe fără să mă gândesc foarte mult la asta, și am uitat rapid de toată povestea.

Manualul este o traducere a cărții publicate de Scott Phelps si am încercat să văd ce-l recomandă pe autor ca o autoritate în materie de educație sexuală. Poate sunt eu mai îngust la minte, dar în opinia mea nimic din experiența lui nu-l recomandă pentru asta.

Și atunci mi-a picat fisa! Dacă educația ta sexuală se rezumă la ce ai aflat dintr-un astfel de manual este forte posibil să fii însărcinată și să nu ai nici cea mai mică idee ce se petrece în corpul tău.

Dacă ai mai mult de câteva simptome (și educația ta sexuală provine exclusiv dintr-un manual școlar), recomandarea mea este să faci o vizită la medicul ginecolog pentru că este foarte posibil ca în viața ta să urmeze schimbări importante.

Leave a Reply